وارد کنندگان قیر
قیر به ماده ای سیاهرنگ و خمیری شکل گفته میشود که در جاهای مختلفی مورد استفاده قرار گرفته و کاربرد دارد. اگر بخواهیم در مورد آن به شما بگوییم قیر در ساخت آسفالت و عایق کاری رطوبتی بکار گرفته میشود. قیر مدلهای گوناگونی دارد که هر کدام از آنها دارای کاربرد مخصوص به خودشان میباشد.
اگر قیر را میخواهیم به شما بگوییم ارتباط زیادی با نفت دارد؛ درواقع یکی از مشتقات نفتی بوده و بیشتر در پالایشگاههای نفت به دست میآید. قیر ماده ای هیدروکربنی به شمار می رود، رنگ آن معمولاً سیاه یا قهوه ای تیره میباشد، در دمای محیط جامد است اما زمانی که دما بیشتر میشود به حالت خمیری درمیآید.
مشخصات قیر
قیر یک سری ویژگی هایی دارد که سبب می شود تا از آن در جاهای زیادی استفاده شود. نکته ای درمورد قیر وجود دارد این است که در مقابل آب نفوذ پذیر نیست و همین طور چسبندگی آن زیاد می باشد.
قیر معمولا از تقطیر نفت خام تولید می شود؛ به این قیر، قیر نفتی یا همان تقطیری گفته می شود. قیر نفتی محصولی است که از دو مرحله تقطیر نفت خام در برج تقطیر به دست می آید. در اولین مرحله، مواد سبک مانند پروپان و بنزین از نفت خام جدا می گردد. این فرآیند در مرحله ای نزدیک به یک اتمسفر انجام می گیرد. در بخش دوم ترکیبات سنگین آن نظیر نفت سفید و گازوییل از آن خارج می گردد. این عملیات در فشاری نزدیک به خلاء انجام می شود. سرانجام مخلوطی از ذرات جامد بسیار ریز به نام آسفالتن می ماند که در ماده سیال گریس مانندی به مالتن قرار می گیرد.
در بعضی از مدل های قیر در طبیعت و در اثر تبدیل آرام نفت خام و تبخیر مواد فرار آن در اثر گذشت سال های طولانی ایجاد می شود؛ به این مدل قیر، قیر طبیعی نامیده می شود و مقاومت آن بالاتر از قیرهای نفتی می باشد. به این مدل قیر که به صورت طبیعی وجود دارد قیر دریاچه ای می گویند.
مدل های قیر
قیر به ماده هیدروکربنی گفته می شود که از منابع و ویژگی هایی زیادی برخوردار است. قیر به صورت کلی به سه دسته تقسیم می شود که از جمله آن ها می توان به قیر طبیعی، قیر نفتی و قیر قطرانی گفته می شود.
بسته بندی قیر برای واردات
قیر در حال حاضر به اشکال مختلفی در بازار وجود دارد و بسته بندی میشود. در صنعت واردات و صادرات، بسته بندی کالاها دارای اهمیت بسیار زیادی است؛ چراکه برای استفادههای داخلی و همینطور واردات آنها از کشورهای مختلف بسته بندی باید بهصورت مناسب باشد چراکه در غیر این صورت قیر آسیبدیده و قابلیت استفاده را ندارد پس در حوزه واردات و صادرات برای وارد کنندگان قیر بسته بندی دارای اهمیت بسیار زیادی میباشد نکتهای که در مورد آن وجود دارد این است که معمولاً از تانکرهای قیر استفاده میشود اما بسته بندی تا حد زیادی به مقصد و زمان ارسال بستگی دارد و حتی مدل قیر هم تاثیرگذار است اما معمولاً بهصورت تانکر یا حتی بشکهای ارسال میشود در مورد قیرهای معمولی حتی میتوانند از کانتینر هم استفاده کنند اما در مورد قیرهای سفت حتما باید از بسته بندیهای کارتونی به کار ببرند و در مورد قیرهای طبیعی، شرایط خیلی متفاوت از آنها در کیسههای پلی پروپیلن، بهصورت پودر جامد یا حتی در کیسههای پلاستیکی در داخل ظروف فلزی ارسال میشوند معمولاً روشهای حمل قیر در مدتهای طولانی و در مسیرهای زیاد با دقت بالایی انجام میگیرد و ارسال میشود تا با استفاده از آنها خیلی راحت به انبارها انتقال دادهشده و ذخیره گردد و به محل مصرف ارسال شود.
اهمیت واردات قیر
قیر بخش خیلی مهمی را در صنعت تشکیل میدهد بههمین دلیل برای کسانی که در حوزه واردات فعالیت میکنند اهمیت بالایی دارد شرکتهای تجاری که در داخل کشورمان مشغول به فعالیت هستند و در این حوزه فعال میباشد ویژگی اصلیشان را روی صادرات و واردات قیر قرار میدهند تا ایران به یکی از قطبهای قوی در این حوزه تبدیل شود هرچند ایران یکی از صنایع خیلی مهم و یکی از کشورهای پرقدرت در حوزه قیر میباشند اما در برخی جنبهها از قیر کشورهای دیگر هم استفاده کرده و وارد کنندگان قیر محصولاتشان را به داخل ایران هم ارسال میکنند. نحوه تجارت باید با توجه به استانداردهای بینالمللی و توسط شرکتهای بازرگانی که این استانداردها را رعایت میکند انجام بگیرد.